Masivne kuhinje

Kuhinja izrađena od masive hrasta, bukve, jasena, oraha bojena i lakirana po najsavremenijoj tehnologiji, predstavlja idealan spoj modernog dizajna i kvaliteta koje sa sobom nosi čisto drvo.

MDF kuhinje

Kuhinje od farbanog poliranog medijapana su izuzetno modernog dizajna, po mjeri i želji kupca.

Možemo reći da je mogućnost kombinacija boja, oblika i dezena skoro beskonačna.

Kuhinje od oplemenjenog iverala

U našem proizvodnom programu se nalazi i proizvodnja kuhinja od oplemenjene iverice. Veliki izbor dezena kvalitetne iverice, kvalitetni okovi, moderan i unikatan dizajn, kratki rokovi isporuke i montaža kuhinja kod kupca samo su neke od osobina kojima se odlikuju naše kuhinje od iverice.

Dizajniranje i izrada kuhinja 

Naše kuhinje po mjeri se proizvode od najsavremenijih visokokvalitetnih materijala, u svemu prema evropskim  standardima i trendovima. Za završnu obradu kuhinja se koristi drvo kako masiv  medijapan od mat do 100% sjaj te  kuhinje od iverala renomiranog evropskog proizvođača EEGGER, WODEGO I FUNDERMARX

Za svoje kupce kuhinja nudimo i aparate Gorenje po najpovoljnijim cijenama.

Radne ploče se takođe biraju i prilagođavaju vašem ambijentu i potrebama.

U ponudi kao opciju imamo i ekskluzivnije radne ploče i sačinjene od kompozitnih materijala

Okovi i mehanizmi koje koristimo prilikom sklapanja i montaže kuhinja su proizvedeni od strane renomiranih evropskih proizvođača Iskustvo u oblasti projektovanja i proizvodnje kuhinja, vrhunski kvalitet izrade i prefinjen dizajn nas čini vodećim u ovoj oblasti.