Dobro došli u svijet Vaših želja i mjera. Već 14 godina smo prisutni na našem tržištu gdje nudimo sledeće robe i usluge.
Raspolažemo dugogodišnjim iskustvom te nudimo profesionalna i tehnička rješenja čime smo u mogućnosti da izgled Vašeg doma i radnog prostora bude upravo onako kako ste oduvijek željeli.
  • Kod nas možete izabrati odgovarajući tip parketa za Vaš životni ili poslovni prostor koji vjerovatno nećete moći naći nigdje drugo.
  • Takode naš širok asortiman pratećeg materijala za podove će Vama olakšati pronalaženje svega što je neophodno za cijelokupan proces od ugradnje do finalnih elemenata.
  • Ukoliko vam je potrebna kuhinja možete se obratiti nama i mi ćemo prema Vašim željema u najkraćem roku doći do Vas i prezentirati neka od mogućih rješenja. Ovaj proces podrazumijeva da ćemo mi doći i izvršizi sva potrebna mjerenja, dizajnirati baš prema vašim željama, ugradnju kao i mogućnost isporuke ugradbenih kuhinjskih elemenata renomirane firme Gorenje sa kojima mi sarađujemo
  • Priča po mjeri ne bi bila kompletna ukoliko ne bi smo pomenuli i sada uveliko u trendu ugradbeni plakare koji su nadaleko poznati po osobini da pomažu u maksimalnom iskorištavanju prostora u kombinaciji sa praktičnim održavanjem i korištenjem. Takođe radimo ih isključivo prema Vašim željama a i mogućnostima koje dozvoljava Vaš životni prostor.